Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
PRIJAVI SE NA BREZPLAČNI PREIZKUS LUX BOOTCAMP VADBE
Predno se odločiš za nas lahko popolnoma brezplačno, neobremenjeno in brez obveznosti preizkusiš Lux Bootcamp skupinsko vadbo.

Za preizkus brezplačne vadbe izpolni spodnji spletni obrazec in klikni na gumb. Po izpolnitvi obrazca te bomo poklicali in se dogovorili za termin preizkusa, ki ti najbolje ustreza.

Se želiš prijaviti na brezplačni preizkus vadbe preko telefona?
Pokliči nas na 031 759 305 od ponedeljka do petka med 7:00 in 10:00 ter 15:30 in 21:30 uro. 
(c) Copyright 2017 Lux Bootcamp
FAQ
Glede na tvojo telesno konstitucijo, način življenja in zastavljene cilje, se lahko odločiš za obiskovanje Lux Bootcamp Shape™, Core™ ali Burn™ vadbe ali pa izbereš kombinacijo vseh treh Lux Bootcamp vadb, ki se medsebojno dopolnjujejo in v obliki celostnega vadbenega sistema predstavljajo popolno orodje za učinovito izgubo telesne maščobe ter oblikovanje fit ženskega telesa.
Kaj potrebujem s seboj na skupinski vadbi?

S seboj potrebuješ udobna športna oblačila, čisto športno obutev, brisačko in bidon z vodo oz. napitkom za rehidracijo.

Ali se lahko kadarkoli vključim v vadbeni program?

Ja, v vadbeni program se lahko vključiš kadarkoli. Vpis v program vadbe ni pogojen z datumom v mesecu ne z terminom v dnevu. Ob prvem obisku vadbenega centra trenerke ocenijo tvojo telesno pripravljenost in ti na podlagi tvojih želja, potreb in potencialnih zdravstvenih omejitev svetujejo o najbolj primerni izbiri vadbenega programa oziroma najbolj primerne kombinacije vadb.

Nikoli se nisem ukvarjala s športom in sem kondicijsko zelo slabo pripravljena… Ali je skupinska vadba primerna zame?

Seveda, naše vadbe so primerne za ženske vseh stopenj telesne pripravljenosti. Vsak mora nekje začeti in naša naloga je, da ti pomagamo narediti prve korake. Vse tri vadbe so zasnovane na način, ki ti omogoča, da jih izvajaš skladno s svojimi zmogljivostmi. Vaje lahko izvajaš z obremenitvijo in hitrostjo, ki tebi odgovarja in si med vajami vzameš toliko počitka kolikor ga potrebuješ. Želimo te naučiti kako prisluhniti svojemu telesu in se ga naučiti uporabjati na intuitiven način. Natančno dodelan vadbeni sistem pa trenerkam omogoča, da imajo ves čas pod nadzorom vse vadeče (zlasti začetnice, ki jih trenerka razporedi po dvorani tako, da ima najboljši pregled nad njimi) in jim po potrebi tudi vaje ustrezno modificira.

Katera od vaših vadb je najbolj primerna zame, če si želim shujšati?

Lux Bootcamp vadbeni sistem temelji na treh različnih vadbah, ki se med seboj dopolnujejo in skupaj tvorijo celostno orodje za oblikovanje fit telesa. Ne glede na to kakšen je tvoj primarni cilj je smiselno najprej osvojiti pravilno tehnično izvedbo vaj, se naučiti zavestno uporabljati svoje telo ter izboljšati splošno telesno pripravljenost. To ti bo zagotovilo večjo ulinkovitost na treningu s tem pa tudi boljše rezultate. Saj si želiš oblikovati telo, ki ga boš lahko ohranila celo življenje, kajne? S tem namenom vse začetnice usmerimo na CORE vadbo.

V kolikor presodimo, da so telesno dovolj zmogljive jim predlagamo, da v svoj vadbeni ritual dodajo še SHAPE vadbo. Kombinacija CORE in SHAPE vadbe predstavlja popolno orodje za pospešitev procesa izgube telesne maščobe in oblikovanje čvrstega telesa. BURN vadba je visoko intenzivna vadba, ki dodatno pripomore k pospešni porabi kalorij, vendar je primerna za bolje pripravljene posameznice.

V kolikor je tvoj primarni cilj hujšanje, boš morala ob rednem obiskovanju CORE in SHAPE vadbe poskbeti za uravnoteženo prehrano, ki igra ključno vlogo v procesu izgubi telesne maščobe. 12 tedenski akcijski program vključuje neomejeno število vseh treh vadb, ki jih obiskuješ skladno z svojimi telesnimi zmogljivostmi in priporočili trenerk.

Ali je skupinska vadba primerna za mamice po porodu?

Ne. Mlade mamice sprejemamo na vadbo najprej 6 mesecev po porodu, pri čemer upoštevamo indivdiualne posebnosti posameznice in na podlagi njenih zdravstvenih omejitev, analize gibanja, zgodovine telesne aktivnosti, predznanja itd. ocenimo ali je katera izmed naših vadb v danem trenutku zanjo primerna in pod kakšnimi pogoji je zanjo primerna.

Ali skupinska vadba za koga ni primerna?

Nobena od naših skupinskih vadb ni primerna za nosečke, mamice tik po porodu, posameznice z zelo prekomerno telesno težo ter osebe s hujšimi poškodbami kosti in sklepov ali težjimi zdravstvenimi stanji. V kolikor ne spadaš v nobeno od zgoraj omenjenih skupin, ni razloga, da se naše vadbe ne bi smela udeležiti. Vsekakor pa Lux Bootcamp trenerke ob prvem obisku vadbe ocenijo ali obstajajo morebitne omejitve, ki bi lahko ovirale proces vadbe in te usmerijo k obiskovanju tiste vadbe ali kombinacije vadb, ki je zate najbolj primerna.

TRENIRAJ V MALI SKUPINI
Lux Bootcamp je inovativni vadbeni koncept, ki ga je nekdanja tekmovalna športnica in priznana osebna trenerka Jaša Bombač razvila v želji, da ženskam ponudi zanesljive informacije in praktična orodja s pomočjo katerega bodo lahko.
BLOG
Jaša je nekdanja temovalna športnica, osebna trenerka, avtorica Lux Bootcamp vadbenega koncepta in idejni vodja Lux Bootcamp vadbenega centra za ženske.
PREBERI VEČ